Galens

Pomoć

Kako postati Galens organizator?

Članovi Galens organizacija mogu postati samo organizatori medicinskih izobrazbi. Za učlanjenje na Galens organizacije, prvo ispunite sve potrebne podatke na registracijskoj formi. Nakon što Vas odobrimo, dobiti ćete email poruku sa uputstvima kako se prijaviti. Ukoliko ste već član, možete se prijaviti ovdje.


Kako promijeniti email adresu?

Svoju primarnu email adresu možete promijeniti ovdje. Jednostavno upišite svoju email adresu, te kliknite 'Dodajte email adresu'. Nakon toga na tu adresu će Vam stići verifikacijska poruka sa uputstvima kako je potvrditi. Nakon potvrde, možete je postaviti kao primarnu klikom na poveznicu 'Postavi kao primarnu'.


Što učiniti ako zaboravite lozinku i ne možete se prijaviti?

Svoju lozinku možete resetirati ovdje. Ako ubrzo nakon toga na svoju email adresu ne dobijete poruku sa daljnjim uputstvima, za svaki slučaj provjerite da nije završila među neželjenom poštom (spam filteri).


Kako izabrati koje obavijesti primate?

Postavke obavijesti možete promijeniti u svojim postavkama obavijesti. Tamo možete izabrati koje sve vrste email i on-site obavijesti želite primati.


Kako objaviti izobrazbu?

Za objavu Vaše izobrazbe, prvo morate biti prijavljeni na sustav Galens organizacija. Nakon toga, na vrhu stranice izobrazbe slijedite poveznicu objavi izobrazbu.


Kako upravljati sudionicima Vaše izobrazbe?

Na stranici od pojedine izobrazbe kojoj ste Vi organizator se nalaze svi alati koji su Vam potrebni za upravljanje i komunikaciju sa Vašim sudionicima. Do stranice pojedine izobrazbe može se doći klikom na njen naslov na popisu svih izobrazbi.


Treba li mi išta posebno za korištenje Galens organizacija?

Sve što Vam treba za korištenje Galens organizacija je internetska veza. Nakon što se prijavite, možete početi koristiti sve naše alate i usluge.